2D DIZAJN

Izris maskote ali 2D dizajn je ključen pri vseh procesih od izdelave maskote, promocijskega programa do izdelave 3D animacije. Zato pri Cartoon kings temu posvečamo še posebno pozornost.

Maskote rišemo za velike korporacije, ki tržijo različne izdelke, za tematske parke, kampe, igrišča, terme, športna društva in športne klube. Pravzaprav je 2D maskota trend in bi ga lahko opisali že kar kot “must” v vsakem uspešnem podjetju. 2D maskota namreč postane del podjetja, njegovo ogledalo v vseh socialnih mediji. Zato je še toliko bolj pomembno, da se odločite za kakovosten dizajn. Saj se tu vaša pot z uporabo maskote kot predstavnika podjetja začne.Cartoon Kings stoji za svojimi dizajni. Pomembno je, da je naročnik na koncu zadovoljen. To pomeni, da skico popravljamo dokler niste zadovoljni. Spodaj primer nastanka maskote od skice do barvanja.

Si želite imeti dober 2D dizajn? Pokličite nas, z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Še nimate ideje kakšen dizajn bi imeli? Obiščite naše spletne strani in si poglejte nekaj izbranih primerov 2D dizajna, iz katerega so se potem rodili različni izdelki, kot so: maskota/kostum, obeski, 3D dizajn, raznovrstni promocijski izdelki…

Izdelava maskot in kostumov Tim Art: www.tim-art.com

Dobava promocijskih plišastih igrač Deknuffelproducent: www.plis-art.com

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.